En samarbeidspartner for bedrifter og mediebyråer

Microsoft Advertising Elite Partner

All Digital er det eneste Norske byrået som har status som Elite Partner. Det tette samarbeidet med Microsoft gjør at de byråene og kundene vi jobber med får mulighet til å være oppdaterte på nye funksjoner før alle andre.

Alltid i front

Den viktigste fordelen du får av å benytte deg av All Digital for å håndtere og videreutvikle din Microsoft Advertising konto, er våre ressurser. Du kan spare tid. Vi er spesialister som er 100% foukusert på Microsoft Advertising.

Lang erfaring i Norge

En annen fordel du virkelig får nytte av er all den erfaringen vi har opparbeidet oss fra vi ble partner med Microsoft Advertising i 2012. 

Lokal kunnskap

Vi har dybde erfaring i Microsoft Advertising verktøyet, og er spesialister på å tilpasse kampanjer til det Norske markedet. Vi vet viktigheten av å sjekke og justere kampanjer etter importer fra Google.

Rask respons

Vi er en lokal ressurs som hjelper med alt relatert til Microsoft Advertising annonseringen. Vi samarbeider med Microsoft – og det er for eksempel raskere å gå direkte til oss lokalt, enn via kundeservice i Dublin, med dine henvendelser.