Microsoft Advertising for store bedrifter

Et ganske vanlig tilfelle for store bedrifter i dag er at de har ambisjoner om å begynne med Microsoft Advertising, men de finner ikke motivasjonen eller tiden til å starte opp. Dette er ofte fordi bedriften allerede har en stor og tidkrevende kampanje gående i Google AdWords, og de finner ikke tiden til å starte en like stor kampanje i Microsoft. Frykt ikke!

Vi setter opp Microsoft Advertising for bedriften din

Det er her All Digital kommer til unnsetning. Som den eneste Elite-partneren til Microsoft i hele norden har vi kapasiteten til å opprette og styre deres kampanje i Microsoft Advertising. Dette er noe vi gjør helkostnadsfritt. Vi har ingen skjulte utgifter som gjør at pengene deres går opp i røyk – det eneste dere betaler for, er klikkene dere får.

Få en kopi av Google AdWords i Microsoft Advertising

Hvis dere allerede har laget en svær Google AdWords-kampanje for bedriften, så kan vi lage en kopi av denne i Microsoft Advertising. Det eneste dere trenger å gjøre er å laste ned en .csv-fil av kampanjen deres, og sende den til oss via skjemaet på denne siden.

Dere har ingen kampanjer fra før?

Ingen problem. Vi lager gjerne kampanjen for dere fra bunn. Bruk skjemaet på denne siden og fyll inn hvilke søkeord og geografiske områder som er viktige for dere. All Digital fikser resten!

For godt til å være sant?

Hvis dere har noen spørsmål i forhold til hvordan dette fungerer, så må dere gjerne ta kontakt med oss på telefon eller mail.

Kom i gang med din Microsoft-kampanje i dag