Microsoft Advertising for mediebyråer

Et ganske typisk scenario for mediebyråer i dag er at de ønsker å begynne med Microsoft Advertising, men de finner ikke tiden til å starte opp. Dette er ofte fordi Microsoft Advertising automatisk er nedprioritert i forhold til Google Adwords, og når man i tillegg har tusen andre ting å tenke på så havner Microsoft Advertising utenfor.

Vi har tid til Microsoft Advertising

Det er her All Digital kommer inn i bildet. Som den eneste Elite-partneren til Bing i hele norden har vi kapasiteten til å styre alle deres kampanjer i Microsoft Advertising. Og dette gjør vi helt kostnadsfritt. Vi tar ingen kampanjekostnad fra dine budsjett, og det eneste du trenger å betale for, er klikkene du får.

Dere har Google Adwords fra før?

Hvis dere har Google AdWords-kampanjer dere er stolte av fra før, så kan vi sette opp identiske kopier av disse i Microsoft Advertising. Det eneste dere trenger å gjøre er å laste ned en .csv-fil av kampanjen deres, og sende den til oss via skjemaet på denne siden.

Dere har ingen kampanjer fra før?

Ingen problem. Vi lager kampanjene for dere fra bunn av. Bruk skjemaet på denne siden og fortell oss hvilke søkeord og geografiske områder dere ønsker å målrette kampanjen mot, så fikser vi resten.

Betaling

Dere slipper å gjøre det på den tungvinte måten der man må bruke kredittkort. Vi sender en samlefaktura hver måned. Da sparer dere tid! Og siden vi har en helt kostnadsfri tjeneste, betaler dere selvfølgelig bare for klikkene.

Høres dette litt for bra ut?

Hvis dere har noen spørsmål i forhold til hvordan dette fungerer, så må dere gjerne ta kontakt med oss på telefon eller mail.

Kom i gang med din Microsoft-kampanje i dag